Масажи

1masajibg1-copy 1masajibg2-copy 1masajibg3-copy 1masajibg4-copy

 

МАСАЖИ

 

Класически  масаж цяло тяло
Класически  масаж частичен 


Комбинация от разнообразни масажни техники ,които стопяват напрежението в мускулите, разсейват чувството на умора, приятно затоплят и отпускат.

Класически  масаж  35 мин.

Включва масаж на гръб и задна част на краката .

Индийски масаж на глава
Този тип масаж ще ви освободи от напрежението и стреса натрупан с ежедневните задължения. Забравете за изтощителните ангажименти, освободете съзнанието си, подарете си глътка спокойствие. Самия масаж е комбинация от класически похвати,леки стречинги и стимулиране на точки по лицето , скалпа, ушите.

Рефлексотерапия за ходила

Акупресурни методи и техники, приложени върху ходилата, рефлекторно въздействащи на вътрешните органи и системи.

 

 

НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

Масаж с ароматни био-озонирани масла
Озонирани масажни масла, съставени от висококачествени органик, студено пресовани олиа от Авокадо, Гроздови семки и био-масло от Шипка. Добавени са есенциални масла – Rosa Damascena,Лавандула и Арганово масло.Маслото се обогатява с озон , като се подлага на процес „озоново инжектиране“ ,което прави кожата свежа , еластична и предпазва от преждевременно стареене.

 
Масаж с топли хималайски солни камъни – НОВО!!!
Масажът е иновативна загряваща техника ,която използва топли солни кристални камъни добити в хималайските планини.Нежно отсраняват стреса ,напрежението  и допринасят за баланса на ума тялото и духа.
Кристален енергиен масаж ( Специално разработен за жени )
Уникален масаж ,който работи с помощта на 100% есенциални масла и енергийно заредени кристали , зареждащи  тялото с положителна енергия и отнемащи отрицателната. 
( Енергиен масаж с 4 вида есенциални масла и кристали , последван от  анти-стрес кристална парафинова маска и специална грижа за лицето)
Кристален енергиен масаж ( Специално разработен за мъже)
Уникален масаж ,който работи с помощта на 100% есенциални масла и енергийно заредени кристали , зареждащи  тялото с положителна енергия и отнемащи отрицателната.
( Енергиен масаж с 4 вида есенциални масла и кристали , последван от  анти-стрес кристална парафинова маска  и включени масаж на скалпа и ходилата )

МАСАЖИ ЗА ЛИЦЕ

Лифтинг  масаж  на лице

Комбинация от масажни движения , целящи възстановяване овала на лицето нормализиране на мускулния тонус , и подобряване на циркулацията в тъканите .

Дълбок  дрениращ масаж на лице
Въздейства върху меките тъкани на лицето , с цел да се постигне премахването на излишните течности и продукти от обмяната на веществата .

Козметичен масаж на лице

Реконструиращ  масаж  на лице
Комбинация от масажни движения , целящи възстановяване овала на лицето нормализиране на мускулния тонус  и подобряване на циркулацията в тъканите.
Дълбок  дрениращ  масаж на лице

Въздейства върху меките тъкани на лицето  с цел да се постигне премахването на излишните течности и продукти от обмяната на веществата .